Maria theresia golf club s rautem.

V pátek 20. září 2024 se uskutečnila celodružinová akce, která byla opravdovým zážitkem pro všechny zúčastněné. Počasí nám přálo – slunce svítilo a nebe bylo bez mráčku, což vytvořilo perfektní atmosféru pro den plný sportu a zábavy.

Děti zvládly cestu vlakem skvěle, byly hodné a poslouchaly všechny pokyny. Po příjezdu na golfové hřiště je přivítali místní trenéři, kteří si je vzali pod svá křídla. Byli velmi milí, usměvaví a trpěliví. Dětem ukázali základy golfové techniky, vysvětlili, jak správně odpalovat a učili je také, jak se na golfovém hřišti chovat.

Po celou dobu akce měly děti k dispozici občerstvení, které bylo neustále doplňováno – nechybělo pití ani čerstvé ovoce, které jim dodávalo energii.
Po ukončení golfového programu se děti přesunuly do klubovny, kde si vychutnaly chutné řízky s chlebem a dojedly ovocné mísy. Všichni se tak dosyta najedli po aktivním dni na čerstvém vzduchu.

Celá akce proběhla naprosto hladce a byla velkým úspěchem. Děti si užily nejen golf, ale také společné chvíle a občerstvení. Cesta zpět proběhla stejně bezproblémově jako odpoledne, všichni se vrátili domů s úsměvem na tváři a s novými zážitky.

Těšíme se na další podobné akce!
Krejcarová Monika

 foto zde